THE LODGE – O ALTFEL DE EXPERIENTA

“ If you’re willing to give up everything that you know and go on an adventure…and then treat every person you meet as a clue to your future…then the truth will be yours”.

                                                                                   ( Elizabeth Gilbert )

Va invitam sa pasiti intr-o aventura si nu una oarecare! Viata este o continua vibratie, pornind de la lucrurile care ne inconjoara si pana la oamenii pe care-i intalnim.
Conceptul “EAT, DRINK, VIBE” – Mananca, Bea, Vibreaza s-a nascut din dorinta de a aduce intr-un singur loc oameni, locuri, simturi, gusturi si prietenii, ghidate de aceleasi dorinte, inconjurati de acelasi optimism si buna dispozitie.

EAT, DRINK, VIBE.

Suntem inainte de toate, deschisi si prietenosi! THE LODGE este mai mult decat o simpla experienta … este locul in care in primul rand, te simti bine inconjurat de cei dragi, iar noi ne dorim sa pasesti intr-o aventura in care prietenia se masoara prin atitudine.

Evenimentele pe care le organizam in fiecare weekend sau cu diverse ocazii speciale, vrem sa te faca sa vibrezi, intr-un mix cultural in care armonia simturilor este data de bucataria cu specific international!

FEEL THE VIBE AT THE LODGE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s